Cellulite

Dag cellulite! – een plan op maat voor een gladde huid.

Bijna elke vrouw heeft last van cellulite,  maar niet elke vrouw heeft dezelfde cellulitis. En niet op dezelfde plaats en niet met dezelfde oorzaak.

Ik bied een behandeling die is afgestemd op de persoon, met bijbehorende producten. Als een puzzel passen alle onderdelen van de behandeling en thuisverzorging in elkaar.


Met Société Provençale d’Aromatherapie (S.P.A.) krijgt elke vrouw een behandeling en producten voor thuis op maat. Deze behandeling en producten zijn gemengd op basis van de locatie en de oorzaak van de cellulite.

Een behandeling bestaat uit een pakking van etherische oliën (de zogenoemde E.F.I.’s), en een klei. De E.F.I. worden afgestemd op de plaats waar de cellulitis is en de oorzaak van de cellulitis.

cellulite-benen

Na de pakking krijg je een Cellulite Reductie Massage. De daarbij gebruikte massageolie is ook gemengd op de locatie en op de oorzaak van de cellulite .

Thuis gebruik je een bad-/doucheproduct en een body-/massageolie die op maat gemengd zijn. Omdat etherische oliën alle huidlagen kunnen passeren, is hun werking krachtig en is resultaat gegarandeerd.

Juist door deze complete aanpak is de cellulitebehandeling van S.P.A.-aromatherapie zeer effectief. Een gladde huid is het gegarandeerde resultaat.

Klik hier voor meer informatie over de producten van S.P.A.