Te koop bij Carla Face Body

Bij Carla Face Body zijn diverse producten te koop. De meest gevraagde vind je op deze pagina. Op zoek naar iets, of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Carla.

Reinigen

Serum voor het reinigen van ogen en lippen – Verwijdert alle oogmake-up! Ook waterproofmascara. Is heel zacht en irriteert daardoor niet.

Lait démaquillant visage – Reinigingsmelk voor gezichtshuid, wordt door de meest gevoelige huid verdragen, omdat het zachte maar toch actieve ingrediënten bevat.


Lotion

Lotions werken op meerdere huidfuncties:

  • reinigen van huid
  • herstellen zuurgraad
  • herstellen vocht en vetgehalte

De lotion kan voor elk huidtype “op maat” gemengd worden.


Scrubgel

Gel de gommage – Deze scrubgel verwijderd op zachte, doeltreffende manier de dode huidcellen.

Is geschikt voor gezicht en lichaam, mag 1 á 2 keer per week gebruikt worden.

Ook voor de gevoelige huid.


Gezichtscrème

S.P.A. crèmes – Alle crèmes van S.P.A. bevatten verzorgende, beschermende en herstellende ingrediënten. Alle crèmes kunnen ’s morgens en ’s avonds gebruikt worden. De huidconditie en U wens   bepalen welke product voor welk moment geschikt is.

De crèmes kunnen voor elk huidtype “op maat“ gemengd worden.

Welke crèmes zijn er?

Hydrafluide: luchtige, snel intrekkende fluides

Action Profonde: volle, rijke crèmes

Crème Synergie végétale : Rijke kuurcrèmes

Hydrafluide – De Hydrafluides zijn hele fijne, lichte & luchtige vloeibare crèmes die snel door de huid worden opgenomen.

Stimuleert alle huidfuncties.

Ideale basis voor make-up.

Hydrafluide is verkrijgbaar voor de volgende huidcondities: Acne, couperose, vochtarme huid, vitaliseren en regenereren van de huid, gevoelige huid.

Action profonde – De Action Profonde crèmes zijn volle rijke crèmes. Ze bevatten tot 29% etherische oliën, deze dringen door alle huidlagen. Daardoor hebben ze invloed op het biologisch evenwicht in de huid.

Ze houden de huid zacht en soepel en bestrijden vochtverlies.

Action Profonde is verkrijgbaar voor de volgende huidcondities: Pigmentvlekken, couperose en gevoelige huid, vochtarme huid, voor vitalisatie en regenereren van de huid en anti-rimpel.

Synergie végétale – Omdat deze crèmes zeer rijk en actief zijn met werkstoffen, worden ze alleen in kuurvorm toegepast.

Synergie Végétale wordt als dag- en nachtcrème gebruikt. Dit gedurende één maand. Deze kuurcrème vervangt op dat moment de crème die als dag- en nachtcrème gebruikt wordt. Na deze kuurmaand stap je weer over op de reguliere gezichtscrème.

Synergie Végétale is verkrijgbaar voor de volgende huidcondities: Couperose en gevoelige huid, vochtarme huid, vitalisatie en regenereren van de huid, anti-rimpel.


Maskers

Anti-stress gelmasker – Geschikt voor elke huid. Door de gelstructuur heel gemakkelijk in gebruik. Een gestreste en geïrriteerde huid kalmeert snel hiermee.

Dit gelmasker heeft sterke kalmerende eigenschappen. Het is een weldaad voor de vermoeide, gestreste en zenuwachtige huid. Het verbetert de huidconditie en neemt vaak de gevoeligheid, roodheid en irritatie af.

Dit masker mag zo vaak gebruikt worden als nodig is.

Masker Peau délicate – Dit masker heeft sterke  kalmerende en hypo-allergische eigenschappen.

Het brengt de huid tot rust, heft stuwing op en heeft een sterk hydraterende werking.


Bad- en douchegel

Bad- en douchegels – Deze kunnen elke dag gebruikt worden door iedereen.

Het is een ideaal product om je lichaamshuid te verzorgen en tegelijkertijd te ontspannen.

De textuur van deze gels zijn luchtig en geconcentreerd, een kleine hoeveelheid is al voldoende.


Bodymilk

Bodymilk – Zijdezachte textuur, daarom een luxe gevoel in het gebruik. Heeft een sterke werking en wordt snel opgenomen door de huid. Mag door iedereen gebruikt worden, ook de gevoelige huid.


Verkrijgbaar in 2 heerlijke geuren en voor 2 doeleinden; relaxant en stimulant.


Synergie Soins

Synergie Soins – serie aromatherapeutische zelfzorgmiddelen. Verzorgingsolie om een (huid)probleem uitwendig te verzorgen. Klik hier voor een overzicht van alle Synergie Soins.

Vrijwel altijd direct resultaat!
Door een Synergie Soins direct te gebruiken, wordt erger voorkomen.

Synergie Soins is te combineren met een TT. Meerdere malen per dag dun aanbrengen. Waar een andere toepassing beter is, staat dit vermeld.


Voor het oogcontour – Kan alleen als serum gebruikt worden, maar ook in combinatie met ooggel of oogcrème van Les Gavots.
Kan ook als oogmasker aangebracht worden.
Ondanks het hoge gehalte aan actieve ingrediënten, wordt dit product ook door mensen met gevoelige ogen en lensdragers goed verdragen.

Voor lipcontour – Specifiek voor rond de mond. Ook voor de neus-/lippen-plooi. Vermindert zichtbaar de diepte van de lijntjes.
Hoog gehalte aan actieve ingrediënten, daardoor een sterke werking.

Tegen pigmentvlekken -Zuinig in gebruik door geconcentreerde ingrediënten,
en omdat het alleen op de pigmentvlek aangebracht wordt.
Uniek product dat wel werkt tegen hyperpigmentatie. Zowel voor de blanke als de getinte huid.
Fleur de Lys is niet alleen voor het gezicht, maar ook voor op de handen en decolleté.

15 ml flacon


Traitement Terrain (TT)

Als je echt een verbetering wil van de huidconditie, ontkom je er niet aan om ook van binnenuit de huid te verzorgen. Dat komt omdat de huid wel een zelfstandig werkend orgaan is, maar deel uitmaakt van het hele lichaam. Het ene systeem heeft invloed op het andere. De spijsvertering of het zenuwstelsel heeft dus effect op de huid.

Deze manier van huidverzorging noemen we driedimensionaal werken en is het belangrijkste kenmerk van S.P.A. Klik hier voor een uitgebreid overzicht van TT producten en meer informatie.


Zwangerschap

Een zwangerschap is voor een vrouw een ingrijpende gebeurtenis. Niet alleen lichamelijk maar ook psychisch. Het hele ‘systeem’ ondergaat een verandering, dus ook de huid. Die kan veranderen van type. Hij kan bijvoorbeeld droog en gevoelig worden en snel dehydrateren. Maar, alhoewel minder voorkomend, kan de huid ook vetter worden. De bloedsomloop is verstoord. Door het toegenomen bloedvolume komt de elasticiteit van de vaten meer onder spanning te staan. De elastine en collageenproductie vermindert. En dat juist op een moment dat daar een groter
beroep op wordt gedaan. De huid zal zich immers (met name van de buik) flink moeten uitrekken. De kans op pigmentvlekken neemt in deze periode sterk toe.

SPA heeft producten voor deze periode die de huid van alle belangrijke ingrediënten voorziet. Voor het gezicht is een verzorgingscrème en een masker dat een zwangerschapsmasker helpt voorkomen. Voor het lichaam zijn verschillende producten.

Emulsie voor de eerste maanden van de zwangerschap – De e.o. dringen in de huid en
ondersteunen de elastische en collagene vezels.
Dit bodyproduct helpt de huid beschermen tegen de schade die kan ontstaan door het overrekken van de
huid. Bevat hoog gehalte actieve ingrediënten.

Direct vanaf het eerste begin van de zwangerschap te gebruiken.

Olie voor de 2e helft van de zwangerschap – Ondersteunt direct de elastische vezels. Voorkomt actief het ontstaan van striae. De olie voelt zacht aan en wordt snel opgenomen door de huid.

Gebruiksaanwijzing: ’s Morgens en/of ’s avonds aanbrengen op de plaatsen waar de striae kan ontstaan. Rustig inmasseren.

Beengel tegen zware benen – trekt snel in de huid.
Geeft snel verlichting aan zware benen en voert vocht af.
Mag over een dunne panty heen aangebracht worden.
Deze gel verzorgt heel snel en gemakkelijk de onderbenen. Het ondersteunt de bloedsomloop. Hierdoor neemt het gevoel van ‘zware benen’ af.
Doordat de bloedsomloop verbetert, neemt ook de hoeveelheid vastgehouden vocht af. Bovendien geeft het een fris gevoel.Handverzorging

Handbalsem – Zeer rijk product om de handen (en de voeten!) te verzorgen. De etherische oliën helpen de beschadigde huid herstellen. Als de handen zwaar werk hebben verricht, geeft deze handbalsem de beste verzorging. (In de winter) kan het dagelijks aangebracht worden voor het slapen gaan.

Handcrème – Zachte crème die de handen dagelijks een
goede verzorging geeft. Hydrateert de huid en gaat ouderdomsverschijnselen tegen.

Trekt snel in de huid en kan daarom elke keer gebruikt worden na het handen wassen.


Huidverzorging voor de man

Reinigingsschuim – Handig product voor een snelle en efficiënte reiniging van de huid. Schuimt licht en geeft daardoor een heel fris gevoel.

Reinigt de huid dieper dan een milk. Herstelt de zuurgraad van de huid.

Aftershave – Bevat geen alcohol en is daardoor zacht voor de huid. Kalmeert en hydrateert de huid. Ook geschikt voor de meest gevoelige huid.

Verzorgingsfluide – Lichte en luchtige crème. Meer
een fluïde en dringt daardoor snel in de huid.
Bevat een hoog gehalte actieve verzorgende ingrediënten. Hydrateert, verzorgt, kalmeert en
herstelt de huid.

Dit product is een ‘krachtpatser’ voor de mannenhuid omdat hij zoveel doet.

Reiniging en verzorging in één – Dit is een masker en een scrub in één. De scrubkorreltjes zijn fijn en
rondgeslepen. Reinigt de huid diep en verfrist de tint.
Het gaat de vorming van comedonen tegen.


Producten voor in en na de zon

Vroeger dachten zonaanbidders dat ze eerst moesten verbranden, voordat hun huid bruin werd. Nu weten we dat dit niet goed is, want UV-stralen veroorzaken huidveroudering, pigmentvlekken en huidkanker. Het aanbrengen van een antizonnebrandcrème is daarom nodig. Antizonnebrandcrèmes beschermen de huid met filters. Dit kunnen chemische filters zijn of fysische (minerale) filters.

Chemische filters absorberen de UV-stralen en ze zetten deze stralen om in een andere vorm van energie.
Minerale filters reflecteren de UV-stralen. Voorbeelden hiervan zijn de deeltjes titaandioxide en zinkoxide. Deze mineralen dringen niet door in de huidlagen, maar blijven op de huid liggen en bieden zo bescherming. De UV-stralen ketsen als het ware af op de huid.

Chemische filters hebben even tijd nodig voor ze hun werk kunnen doen. Minerale filters bieden direct bescherming na het aanbrengen op de huid.

Ná de zon – Le Soleil Après is een perfecte verzorging na de zon. Het verkoelt en kalmeert de huid. Ook hydrateert en verzorgt hij haar op een zachte manier. Ook voor kinderen!

Fluide Solaire Peau Délicate – Is een zonnecrème voor het gezicht, die je gebruikt voordat je in de zon gaat. Stimuleert de pigmentcellen waardoor men sneller bruint. Werkt ook hydraterend. Geeft een lichte bescherming omdat het wel de minerale zonnefilter titaandioxide bevat.

Deze zonnecrème is voor alle huidtypen en vervangt de hydrafluide.

Mag ook voor kinderen vanaf 6 jaar gebruikt worden.

Zonneolie voor het lichaam – Specifiek voor de huid die gemakkelijker bruint en specifiek voor de huid die blank is en moeilijk bruint.

De e.o. stimuleren de melanocyten waardoor de huid gemakkelijker bruint. De e.o. hydrateren de huid. De e.o. gaan besmetting met micro-organismen tegen die in het zand en in het gras zitten tegen.

Plein air wordt minimaal 20 minuten voor een zonnebad aangebracht.

Make-up

Bij Carla Face Body zijn diverse make-up producten van Couleur Caramel te koop. Meer informatie vind je op deze pagina.