Zeg nu ook volmondig “Nee!” tegen acne.

Stop de aanvallen!
Voel je zelfverzekerd en mooi!
Laat je huid je niet in de weg zitten!

Het lijkt misschien moeilijk te geloven op dit moment. Je hebt elke crème, lotion en zalf gebruikt, die claimt jouw huid te genezen van puistjes en onzuiverheden. Je hebt misschien zelfs agressieve methoden geprobeerd, bent naar een dermatoloog geweest of heeft voorgeschreven medicijnen genomen. Gewone behandelingen werken niet of niet blijvend. Een aantal mensen ziet resultaat direct na het ondergaan van gewone acne behandelingen, helaas blijken deze resultaten vervolgens slechts tijdelijk.


Over acneacne

Acne is een chronische ontsteking van het haarfolikel talgkliersysteem. Dit wordt beïnvloed door hormonale factoren. Meestal krijg je acne op plaatsen waar dit systeem in overvloed aanwezig is, zoals het gezicht, de hals en nek, de borst en de rug. Het ontstaan hiervan is verschillend. Het kan bijvoorbeeld worden veroorzaakt door een toegenomen talgproductie of door bacteriën.

Acne begint meestal tussen het tiende en vijftiende levensjaar, en kan zo’n vijf tot tien jaar duren. Maar er zijn ook genoeg dertigers die deze klachten hebben. En er zijn mensen die  ernooit last van hebben gehad en hier opeens op volwassen leeftijd mee worden geconfronteerd. Acne kan gelukkig goed behandeld worden.


Behandeling & verzorging

We stellen samen een behandelplan op. Echter in het begin is het noodzakelijk dat er regelmatig behandeld wordt. Wanneer de behandelingen afgebouwd kunnen worden is vooral afhankelijk van de thuisverzorging, die heeft veel invloed op het uiteindelijke resultaat. Acne is een gecompliceerd huidprobleem, ik zal daarom een totaal individueel plan van aanpak voorstellen.

Voor de verzorging van jouw huid zijn speciale producten samengesteld op basis van bijenwas, plantaardige oliën en etherische oliën. Deze oliën hebben het vermogen om door alle huidlagen te dringen. Dus ook de diepste huidlagen waar acne ontstaat. De werking is intensief verzorgend en verbeterend. Alle producten zijn volledig natuurlijk, zonder chemische toevoegingen of minerale oliën. Ze bevatten geen parfumstoffen, conserveringsmiddelen, kleurstoffen of alcohol. Zo nodig worden ze specifiek voor jouw huid gemengd en gecombineerd.


Als de acne tot rust is gekomen, vertonen de plaatsen van de voormalige ontstekingen vaak een rode of paarse verkleuring. Soms zijn er littekens ontstaan. Deze worden als cosmetisch storend ervaren. De totale behandeling is daarom niet alleen gericht op het verdwijnen van de ontstekingen, maar ook op het voorkomen van vervelende gevolgen. De totale huidconditie blijft altijd voorop staan.


Een klant aan het woord