Tijd voor ontspanning, tijd voor jezelf, tijd voor een massage!

Hotstone massagemassage-spa-towel

30 minuten

De hotstone massage met warme basalt stenen werkt heerlijk ontspannend. De warmte dringt diep door in de spieren en botten, hierdoor lossen vermoeidheid en spanning op.

Een hotstone massage is dan ook aan te raden bij spierpijn, rugpijn, nekpijn, hoofdpijn, stress, oververmoeidheid of als je gewoon lekker wilt genieten.


Ontspanningsmassage

30 minuten

Dagelijkse zorgen en stress eisen hun tol. Dit voel je het eerst in de nek en schouders, deze raken gespannen. Spieren blokkeren en geven je het gevoel van constante vermoeidheid. Bij de ontspanningsmassage wordt de nadruk gelegd op de rug, schouders en nek.


Luxe rugmassage

45 minuten

De luxe rugmassage is een combinatie van een grondige peelingbeurt, een behandeling
met etherische oliƫn en een pakking, gevolgd door een oliemassage.

massage-rug

Deze massage stimuleert de bloedsomloop, verwijdert dode huidcellen, reinigt de huid, en ontspant. Heerlijk na de winterperiode om nieuwe energie op te doen. Of juist ter voorbereiding op de zomer; door goede reiniging en verwijdering van dode huidcellen is de huid optimaal voorbereid op de zon en behoudt je je bruine kleur langer.


Bindweefselmassage

Door deze speciale massagetechniek werken we aan de verbetering van onder andere de verslapte, rimpel- en/of atrofische huid. Werkt ook sterk verbeterend na zwangerschap, ziekte of stress maar ook bij littekens is er een geweldig resultaat, helemaal in combinatie met Altearah producten.

Vraag hier gerust naar tijdens uw behandeling!