Reviews

Ik hoor graag hoe je een behandeling of product van Carla face & body hebt ervaren. Laat hier een bericht achter met jouw feedback. Of lees hieronder de ervaringen van anderen!


  Klanten zeggen…

  default image

  Ik kom al jaren bij Carla ( zie ook mijn vorige review) en vind het nog steeds altijd een moment van ontspanning. Mijn acné is een hele tijd weggeweest, helaas nu met de maskers i.v.m. Corona last van “mascné” en is de acné behandeling weer nodig. Ook al is de acné behandeling niet altijd even fijn, het werkt! en de massage erna maakt alles goed. vind het ook fijn dat Carla natuurlijke producten gebruikt ,Ik heb een gevoelige huid en nooit ergens een reactie op gehad. altijd persoonlijke aandacht, een goede sfeer verzorgde praktijk.

  default image

  een aantal jaren al ben ik een zeer tevreden klant bij Carla. Zij werkt zorgvuldig en is zeer attent. De producten zijn een weldaad. puur natuur. telkens een super verwenmoment als ik voor een behandeling ga.

  Dank je wel Carla

  default image

  De gezichtsbehandelingen zijn zeer aangenaam. Goede producten en een attente en zorgzame Carla maken er een heerlijk, ontspannend moment van. Goed advies over producten zonder aandringen tot aankoop. Dat deze producten 100% natuurlijk zijn doet mijn huid erg goed. Verschillende salons bezocht, maar ik zoek niet meer verder. Ik ben een heel tevreden klant. Carolien

  Carolien Brands

  default image

  Carla is lieve en zeer deskundige schoonheidsspecialiste. Ik ben al 10 jaar klant bij Carla..!! Ik dacht dat dit genoeg zegt….toch?

  Mien Beerens

  default image

  Het is een genot om naar Carla te gaan.

  De behandelingen en producten zijn fijn.

  Carla geeft goed advies is zorgzaam en lief.

  Alles is gewoon prima, een echte aanrader!! 🙂

  Regiena Smeets ( Ell )

  default image

  Ik ben nu voor de derde keer geweest voor een acne-behandeling. Carla is erg aardig en professioneel. Haar producten zijn 100% natuurlijk en mijn gevoelige huid reageert hier heel goed op. Na de behandeling is mijn gezicht niet rood of geïrriteerd. Mijn huid is al erg verbeterd en ik raad Carla dan ook aan iedereen die last heeft van acne. Omdat ze goed geaccrediteerd is, krijg ik de behandeling ook nog eens vergoed bij mijn verzekering! Wat wil je nog meer ?

  Groetjes,
  Cynthia

  Cynthia Smit

  default image

  Het is in alle opzichten prima! Ervaar het zelf, dan weet je het!

  Mw. Verstappen  (85 jaar)