Reviews

Ik hoor graag hoe je een behandeling of product van Carla face & body hebt ervaren. Laat hier een bericht achter met jouw feedback. Of lees hieronder de ervaringen van anderen!


Klanten zeggen…

default image
De gezichtsbehandelingen zijn zeer aangenaam. Goede producten en een attente en zorgzame Carla maken er een heerlijk, ontspannend moment van. Goed advies over producten zonder aandringen tot aankoop. Dat deze producten 100% natuurlijk zijn doet mijn huid erg goed. Verschillende salons bezocht, maar ik zoek niet meer verder. Ik ben een heel tevreden klant. Carolien

Carolien Brands

default image

Carla is lieve en zeer deskundige schoonheidsspecialiste. Ik ben al 10 jaar klant bij Carla..!! Ik dacht dat dit genoeg zegt….toch?

Mien Beerens

default image

Het is een genot om naar Carla te gaan.

De behandelingen en producten zijn fijn.

Carla geeft goed advies is zorgzaam en lief.

Alles is gewoon prima, een echte aanrader!! đŸ™‚

Regiena Smeets ( Ell )

default image

Ik ben nu voor de derde keer geweest voor een acne-behandeling. Carla is erg aardig en professioneel. Haar producten zijn 100% natuurlijk en mijn gevoelige huid reageert hier heel goed op. Na de behandeling is mijn gezicht niet rood of geĂ¯rriteerd. Mijn huid is al erg verbeterd en ik raad Carla dan ook aan iedereen die last heeft van acne. Omdat ze goed geaccrediteerd is, krijg ik de behandeling ook nog eens vergoed bij mijn verzekering! Wat wil je nog meer ?

Groetjes,
Cynthia

Cynthia Smit

default image

Het is in alle opzichten prima! Ervaar het zelf, dan weet je het!

Mw. Verstappen  (85 jaar)