Strakkere huid

‘Morgen begint vandaag’ geldt zeker ook voor huidverzorging.

Iedereen wil oud worden. Maar de uiterlijke kenmerken van veroudering zijn minder populair. Hoe het verouderingsproces verloopt varieert van persoon tot persoon. Maar het is te beïnvloeden! Vroeg beginnen met goede huidverzorging scheelt een stuk. ‘Morgen begint vandaag’ gaat dus letterlijk op, en je kunt dit proces makkelijk zelf beïnvloeden door goede verzorging.


Behandeling & verzorging

Het proces van veroudering van de huid wordt beïnvloed door levensstijl (zoals zongedrag, roken, eetgewoonten, alcoholgebruik, omgaan met spanningen) en erfelijke aanleg. Met het stijgen van de leeftijd, vertraagt de stofwisseling, dit begint al na het 25e levensjaar.

Voor een resultaat gerichte aanpak van (beginnende) rimpeltjes is het belangrijk om eerst alle invloeden die een rol spelen te bespreken. Daarom wordt gezamenlijk een vragenlijst doorgenomen. Hierna stel ik een persoonlijk kuurplan op. Hierbij wordt de huid niet alleen uitwendig verzorgd, maar ook oorzaken die van binnenuit komen, worden niet vergeten.

verzorging-huid

De basisverzorging bestaat uit reinigingsmelk, lotion, anti-rimpelcrème. Dit wordt aangevuld met een zachte ooggel die rimpels en vocht vasthouden tegen gaat. Verder kun je een kuurcrème of een kuurolie gebruiken voor een extra boost. Ook is er een verzorgend masker, dit geeft nog meer effect na het gebruik van een scrubgel.

Bij het wisselen van de seizoenen heeft je huid veel baat bij het gebruik van een serum. Dit is een hooggeconcentreerd product met een specifieke werking dat je tijdelijk gebruikt. Er zijn serums die op alle huidniveaus veroudering tegen gaan.


Producten voor de huid

Voor de verzorging van jouw huid zijn speciale producten samengesteld op basis van bijenwas, plantaardige oliën en etherische oliën. Deze oliën hebben het vermogen om dóór alle huidlagen te dringen. Dus ook de diepste lagen waar huidveroudering ontstaat. De werking is intensief verzorgend en verbeterend. Alle producten zijn volledig natuurlijk, zonder chemische toevoegingen of minerale oliën. Ze bevatten geen parfumstoffen, conserveringsmiddelen, kleurstoffen of alcohol. Zo nodig worden ze specifiek voor jouw huid gecombineerd.

Maak nu een afspraak voor een effectieve behandeling en goed verzorgde huid!